Bingo

Bingo har altid været populært i Danmark, og i de senere år bliver det spillet mere og mere online – med god grund.

Den gode stemning er nemlig fulgt med på online bingo, samtidig med at pengepræmierne er blevet større, hvilket kun har gjort spillet sjovere. Derudover for du altid en god bingo bonus når du er ny spiller!

Danske Spil Bingo

danskespil bonus BingoPrøv bingo hos Danske Spil, fyldt med spænding og underholdning.

Spil enten via din browser eller download softwaren til din computer, og spil hvor som helst – når som helst!Bingo er et velkendt spil i Danmark, som er populært for alle aldersgrupper. Nu har du også mulighed for at spille bingo online!

Fordelen ved at spille bingo online, er at du kan sidde i fred og ro i dit eget hjem, mens du spiller. Det sociale aspekt er dog ikke glemt, da du kan chatte med de andre spillere, mens at spillet er i gang.

Præmier

Præmierne i online bingo er større end bingo i det lokale forsamlingshus. Glem alt om at vinde en lille æske chokolade, i online bingo er der kun hårde kontanter – og mange af dem. Du kan tit vinde op til flere tusinder kroner, grundet de lave omkostninger og mange spillere.

Kom godt i gang

Start med at finde den rigtige udbyder – Se vores liste over bingo udbydere her.
Du kan sortere dem på størrelsen af den bonus du får. De fleste bingo udbydere giver nemlig en pengebonus til nye spillere. Der er typisk tale om 2 forskellige typer af bonusser, nemlig en kontant bonus og en depositum bonus.
En kontant bonus giver dig penge i hånden, bare for at du tilmelder dig! Det er gratis og risikofrit, så pengene skal altså ikke betales tilbage, hvis du taber dem.
En depositum bonus gives på din første indbetaling. Står bonussen opført til 100%, betyder det helt konkret at når du indsætter 100 kr. giver udbyderen dig 100 kr. ekstra – du har altså 200 kr. at spille for, men du kan kun tabe de 100 kr. du har sat ind. Bonussen skal ikke betales tilbage.

Vi henviser kun til sikre og godkendte udbydere, som tilbyder dansk kundeservice.