Lotteri

Vil du være millionær?

Oplev suset, når der hver uge trækkes lod om flere millioner kroner. Skal du blive den næste vinder, så kan du bestille dine lodder, nemt og bekvemt, via din egen computer.

Klasselotteriet

Klasselotteriet er hele Danmarks millionlotteri, med store vinderchancer og spænding lige til det sidste. Du kan selv spille med, ved at bestille et lod online. Du bestemmer selv loddets størrelse, hvilket afgør hvor mange penge du skal betale, og hvor stor en præmie du har mulighed for at vinde.


 

Lotto

Drømmer du om at vinde den helt store præmie, så er det Lotto fra Danske Spil du skal spille. Udover at være et af de mest elskede spil i Danmark, er det også spillet med de højeste præmier på højkant. Du kommer nemt i gang med Lotto online, og med PBS går du aldrig glip af din præmie.


Lotteri i Danmark

Danmark er et af de lande i verden, hvor der bliver spillet mest lotteri per indbygger.
Lotteri er blevet spillet i flere hundrede år herhjemme, og har i de seneste år oplevet en massiv vækst.

Der findes to store lotterier i Danmark, nemlig Lotto fra Danske Spil, og Klasselotteriet.

Hver måned er der flere tusinder glade vindere, som vinder alt lige fra hundrede kroner og op til mange millioner kroner.

I de senere år har væksten i spillet af lotteri tildels også været grundet den teknologiske udvikling. I dag kan man bestille lodder direkte over nettet, betaling kører automatisk over PBS, så man ikke glemmer at spille, og skulle man være heldig at vinde en gevinst, ryger den direkte ind på din bankkonto.
Over halvdelen af alle spillere benytter i dag PBS når de spiller lotteri.

Kom godt i gang

Har du også lyst til at vinde millionen? Så er det nu du skal i gang med at spille med i lotteri.
Vi anbefaler at spille hos enten Lotto, eller Klasselotteriet. Her er du sikker på at alle forhold er i orden, og gevinsterne er langt størst hos disse to udbydere.

Lodderne kan du købe direkte på deres hjemmesider, og betalingen sætter du blot på din PBS. Får du gevinst, modtager du pengene automatisk. Der er altså ikke noget du skal gå og huske på.

Lodtrækningen

Lodtrækningen for Lotto finder sted hver Lørdag og Onsdag. Lodtrækningen for Klasselotteriet finder sted d. 15, 16, 17, 18 og 19 i hver måned.

Der findes over 40.000 vindere, alene hos Klasselotteriet, hver eneste måned. Så chancen for at vinde, er faktisk temmelig stor.