Nyheder

START PÅ ONLINE POKER!

images START PÅ ONLINE POKER!

Online poker bliver mere og mere populært verden over. Du har mulighed for at spille i store og små turneringer, samt lave dine egne turneringer, hvor du kan spille mod venner og familie, og ikke mindst kan du nu tage dit spil med på farten på din smartphone. Vi vil her give dig nogle gode pointers, hvis du vil begynde at spille online poker.

Der findes utrolig mange online spille sites, hvor poker helt klart er et af de mest spillede spil online. Poker er er spil der er utrolig nemt at lærer, der er dog nogle grund elementer og principper man skal have på plads, inden man begynder at spille, da man oftest spiller om rigtige penge.

Online poker er rigtig stort verden over og der findes rigtig mange forskellige online spille sites, samt mange forskellige former for poker. Det fede ved online poker er at man har så mange muligheder når det foregår på nettet, som for eksempel; turneringer mod venner og bekendte i lukkede ”rum” eller du kan spille mod en nybegynder, som sidder i Kina – du har også mulighed for video poker, danske turneringer mv. Mulighederne er mange, så du har rig mulighed for at finde ud af, hvilke former for spil du kunne være interesseret i, samtidig med du har det sjovt og muligvis vinder penge.

Hvis du aldrig har spille online poker før, så er der nogle ting du skal have i tankerne, før du begynder at smide en masse penge ind på en pokerkonto:

Find store velkomstbonusser

Der er et hav af online spille sites på nettet og det kan være svært at finde ud af, hvilke man skal vælge, især når man er ny. Der er dog nogle få tips til at finde de helt rigtige spille sites online. Alle online casinoer tilbyder forskellige såkaldte velkomstbonusser, hvilke er ”gratis” penge du får for at oprette en konto/profil på det pågældende site, som f.eks. Betway der tilbyder op til 10.000 kr., for at oprette dig på deres side. Beløbende på de forskellige velkomstbonus kan dog godt varierer en del i størrelse. Det betyder faktisk at du har muligheden for begynde at spille poker, helt gratis og samtidig vinde penge. Det er selvfølgelig ikke kun det pågældende spille sites’ velkomstbonus, du skal være opmærksom på, men også at spille sitet er troværdigt og sikkert, hvilket du kan se ved at tjekke, at deres adresse står på siden og ikke mindst at de har et godkendelses stempel af den danske spille myndighed.

Prøv dig frem – start med små indskud.

Når du virkelig vil i gang med poker eller har brugt din velkomstbonus, så er det dine egne penge der skal på bordet. Der er aldrig nogen garanti for at vinde i nogen spil, hvilket der heller ikke er i poker. Poker er baseret på en god strategi og lidt held. Som ny spiller og ny på markedet for online poker, så anbefales det at du starter dine første spil og prøver dig frem med små indskud, på den måde får du en god fornemmelse af, hvordan spillet foregår og kan prøve nogle forskellige spil af, samtidig med, at du ikke mister alt for mange penge i din læringsproces.

Prøv dit spil af i mindre turneringer

Når du har øvet dig lidt og prøvet forskellige spilleformer af og du er klar til at gå videre, så er det altid en god idé, at starte med at spille mindre turneringer, hvor spiller måske også er nybegyndere eller hvor der er et loft på hvor stort indskuddet må være. Der findes nemlig forskellige ”poker-rum”, hvor der er pålagt forskellige størrelses indskud, alt efter hvor meget den individuelle spiller er villig til at bruge på et spil. Når man vælger de ”rum” med loft, så er der selvfølgelig heller ikke mulighed for at vinde så mange penge på en gang, men derimod mulighed for at teste et reelt spil af, samtidig med at du vinder penge.

Notér dit spil og læg en strategi

Der er mange positive sider ved at notere sit spil i forskellige ”rum”. Du kan bruge dine notater til at finde ud af, hvilke spillere du har mødt før, samt notere hvordan de spiller, hvilket du kan bruge til senere brug, når du eventuelt spiller med flere penge på bordet mod selv samme modstander. Dine notater kan du også bruge til at lægge din helt egen poker-strategi for dit spil. Din strategi kan selvfølgelig varierer fra spil til spil, men prøv dog at lægge nogle grundregler for dit spil til at starte med, så du har et udgangspunkt for dit spil.

Når du har spillet en masse poker og har opbygget lidt erfaring, vil du helt sikkert begynde at have styr på de forskellige scenarier, du vil komme til at opleve i fremtidige spil. Du med tiden får helt styr på hvornår du kan tillade dig at raise, altså hæve beløbet du vil spille for, gå all in mv. Det kan dog anbefales at du i starten spiller ”stramt”, hvilket vil sige, at du kun spiller ud på de hænder du er meget sikker på har en chance for at vinde. Så start med at koncentrere dig om, at spille de rigtige hænder på en rigtig og sikker måde.

Tjek anmeldelser

Nu har du fået nogle af grundelementerne på plads i poker, og ved lidt omkring hvordan du skal starte. Du kan blive inspireret og læse mange god anmeldelser af sikre og troværdige online spille sites med gode velkomstbonusser på (Podcasterprisen.dk).

 

0


Om forfatteren:

Skriv et svar


tre − = 1