Nyheder

CHAMPIONS LEAGUE-FEBEREN ER OVER OS!

UEFAChampionsLeagueLogo Getty2 300x168 CHAMPIONS LEAGUE FEBEREN ER OVER OS!

DANSK SUPERLIGA-HOLD MED I VERDENS MEST ANDERKENDTE FODBOLDTURNERING. ONLINE BOOKING SITES SPÅR BEDRE ODDS EFTER STÅLE SOLBAKKENS TILBAGEVENDEN TIL DET DANSKE SUPERLIGAHOLD!

Det danske superliga-hold FC København fyrer op for den første gruppekamp i den verdenskendte og mest velansete fodboldturnering i verden, Champions League. FC København skyder turneringen i gang på hjemmebane d. 17 september, med en forventelig spændingsfyldt fodboldkamp mod den italienske klub, hvis kælenavn er ”Den gamle dame”, også bedre kendt som Juventus FC.

Det er ikke første gang FC København har kvalificeret sig til den prominente turnering, FC København spillede sig til ottendedelsfinalerne i Champions League i 2010-11. Det ser dog ud til at de københavnske spillere får lidt ekstra sved på panden i denne sæson, da de er havnet i en pulje med nogle af verdens bedste hold og spillere, hvor navne som Galatasaray, Juventus og Real Madrid er på plakaten.

SKABTE SUCCES FØR – KAN HAN IGEN?

Trods eventuelle dårlige Champions League forudsætninger for det danske superligahold, så ses der stadig et lys forude. Dette skal ses som den erfarne og fodbold-kompetente træner, Ståle Solbakken, længe ventet er vendt tilbage til det danske superligahold, hvilket har skabt stor glæde for iblandt de danske fans, samt givet holdet og fans større håb for en bedre præstation i Champions League.

Ståle Solbakkens kvaliteter som træner er indiskutable, og samtidigt er Ståle Solbakken en del af FC Københavns historie, og er en af de få trænere, der virkelig har formået at skabe succes i den danske klub. Ståle Solbakken formåede år tilbage at skabe et fodboldhold med stort F, som med gejst og oprejst pande vandt over det prominente hold Manchester United, der tidligere har vundet Champions League.

Ståle Solbakkens tilbagevenden til FCK, ses også positivt hos de danske online bookmakere, som ser stort potentiale hos den erfarne træner, samt bedre fodbold odds på den danske klub. Champions League sæsonen er en af de største i verden indenfor fodbold betting, hvor diverse betting sider giver høje odds, samt gode bonustilbud. Der er et hav af betting sider der tilbyder fodbold betting, og det kan være svært af finde rundt i. Du kan på Podcasterprisen.dk se hele Champions League programmet, samt læse mere om fodbold betting. Derudover kan du også læse anmeldelser af nogle af Danmarks førende betting sider

Puljen og programmet for FC København ser således ud;

Tirsdag den 17. september: Juventus i Parken

Onsdag den 2. oktober: Real Madrid på Santiago Bernabeu

Onsdag den 23. oktober: Galatasaray på Türk Telekom Arena

Tirsdag den 5. november: Galatasaray i Parken

Onsdag den 27. november: Juventus på Juventus Stadium

Tirsdag den 10. december: Real Madrid i PARKEN

0


Om forfatteren:

Skriv et svar


4 − en =