Begynderguide

Bingo er spillet de fleste kender og elsker, og nu hvor det er blevet tilgængeligt online, er der flere og flere der spiller det yderst underholdende spil.

 Begynderguide

Guide til online bingo!

Med online bingo kan du spille når du har tid og lyst, og mangler du det sociale aspekt, er der også en live chat, så du kan lære nye mennesker at kende, som også interesserer sig for bingo.

Spillet er som du kender det, nemlig at du har dine købte spilleplader, og herefter læses numrene op, et efter et. Du behøves dog ikke selv holde styr på tallene, for de kan automatisk blive krydset af på dine spilleplader, hvis du ønsker det, som spillet skrider frem. Du slipper altså for at gå glip af en præmie, på grund af et øjebliks uopmærksomhed.

Større gevinster

En af de helt store fordele ved at spille bingo online, er at præmierne er langt større, end du måske er vant til i det lokale forsamlingshus. Tit og ofte er præmien kontanter, men til tider kan du også vinde eftertragtede præmier, såsom elektronik og rejser.

Kontanterne kan du naturligvis overføre til din egen konto, eller benytte dem til at spille mere bingo for.

Kom godt i gang

Inden du for alvor går i gang med at spille bingo, har du som oftest mulighed for at tage et par prøvespil, uden at du skal betale for at være med. På den måde kan du prøve spillet, ganske gratis og uforpligtende, og samtidig kan du lære systemet at kende.

Når du føler dig klar, så kan du deltage i et “rigtigt” spil, hvor du skal ligge penge for spillepladerne.
Husk: Start blødt ud, og spil aldrig for mere end du kan klare at tabe.

Held og lykke

Online bingo er sjovt og underholdende, og du har samtidig chancen for at vinde en stor præmie.

Nyd spillet og benyt chatten til at sprede god stemning blandt dine medspillere – så bliver det hele lidt sjovere!

 Begynderguide