Sjove spillekort

Hvis du leder efter en god måde at spille kort med vennerne på, er her nogle sjove spillekort, der vil få et smil frem på alles læber. Disse spil er perfekte til fester, fødselsdage og familiesammenkomster!

Først skal du blande kortene og sprede dem med billedsiden nedad på et bord. Du kan gøre dette i et gitter eller i et tilfældigt mønster.

Game of Thrones kortsæt

Game of Thrones kortspil er et sjovt sæt kort til fans af serien. Kortene har forskellige illustrationer, der er inspireret af bøgerne og serien.

I Game of Thrones-kortspillet bygger spillerne deres egne kortspil, der repræsenterer et af de fire vigtigste huse i Westeros - Stark, Lannister, Targaryen og Baratheon. Hvert husdæk er lidt anderledes og indeholder husets specifikke kræfter.

Under spillet trækker spilleren kort fra sit plotdæk og fra sit trækdæk (trækdækket med over 60 kort med karakterer, tilknytninger, steder og begivenheder). Under en udfordring skal de så forsøge at bruge disse kort på deres modstandere, og hvis det lykkes, optjener de magtmærker. Disse power tokens kan bruges til at vinde spillet.

Alice i Eventyrland kortsæt

Alice i Eventyrland-kortsættet indeholder kort, der repræsenterer figurer og genstande fra den klassiske historie af Lewis Carroll. Disse spillekort er en god gave til enhver Alice i Eventyrland-fan.

Kortene er lavet af 300 gsm elfenbensfarvet papir af høj kvalitet og har små udsmykninger. De er håndmalede og farvelagt, hvilket giver dem et autentisk udseende, som helt sikkert vil glæde enhver Alice i Eventyrland-elsker.

De fås i en række forskellige temaer, herunder et sæt med illustrationer, der er trofast kopieret fra originale træsnit af John Tenniel.

Kortene er en sjov og underholdende måde at spille poker, bridge, rommy eller andre kortspil på. De leveres med guldfolierede 3D-prægede tuckcases, der fremhæver de indviklede designs på hvert kort.

Hip Hop-kort sæt

Hvis du er vild med hiphop-genren og leder efter et sjovt spillekortsæt, så bør du tjekke Hip Hop Card Set ud. Dette sæt kort indeholder illustrerede billeder af nogle af de mest berømte hiphopkunstnere.

Hip Hop Card Set indeholder i alt 100 kort med bl.a. Mindless Behavior, Diggy Simmons og Snoop Dogg. De er produceret af Green Media og kan købes i detailforretninger i hele landet.

Kortene er baseret på traditionelle samlekort med billeder på forsiden og biooplysninger på bagsiden. De indeholder også QR-koder, som kan scannes med mobile enheder for at få adgang til eksklusivt indhold. Disse kort vil indeholde øjeblikkelige præmier som f.eks. musik, ringetoner og skærmbeskyttere, der kan downloades. De vil også give adgang til en national konkurrencerunde.

Sæt med pixelkort

Pixel Card-sættet er et af de sjoveste sæt kort, du nogensinde kommer til at spille. De har et gennemsigtigt gitter, der skaber optiske effekter. De leveres også i en klar plastkuffert, så de er nemme at vise og organisere. Der er 54 kort i alt.

Det bedste er, at hvert kort har et nummer på det - noget de fleste aldrig har gjort før! Det har også et unikt layout, der gør det meget svært at snyde. Det er den perfekte makker til din næste kortdræber-session!

Dette er et must have for alle gamere og kortelskere. Det er en fantastisk måde at slå tiden ihjel på og have det sjovt på samme tid. Du kan endda bruge det til at finpudse dine færdigheder som amatørspiller!

House of Cards kortsæt

House of Cards Card Set er et unikt sæt spillekort med billeder af velkendte genstande fra dyre-, plante- og mineralriget. Disse billeder er anbragt i seks felter på kortene, så spillerne kan sætte dem sammen og skabe strukturer efter deres eget design.

House of Cards blev designet af Charles og Ray Eames og var et iøjnefaldende byggesæt, der skulle opmuntre børn og voksne til at udforske deres kreativitet. Det var et populært legetøj, indtil produktionen stoppede i 1961.

Den mest stabile måde at bygge en kortstruktur på er at bruge den grundlæggende celle med fire kort eller "låsekasse". Denne kan bære op til 660 pund pr. kvadratfod, hvilket gør den til et solidt fundament, som du kan gentage og bygge videre på.